< Terug

Groetjes uit Borgerhout

14/07/2020 - 17:14

Groetjes uit Borgerhout: je zomerbestemming ligt om te hoek

 

 

Deze zomer wordt anders dan anders, omdat veel mensen thuis blijven.

Daarom lanceert district Borgerhout 'Groetjes uit Borgerhout’, zodat Borgerhoutenaren een goedgevulde zomer kunnen beleven in hun wijk.

 

Op de website www.groetjesuitborgerhout.be worden alle zomeractiviteiten van het district, de stad en partners gebundeld.

Vliegen jullie met ons mee? Check dan in!

 

 

Groetjes uit Borgerhout

 

www.groetjesuitborgerhout.be  bundelt al het coronaproof zomeraanbod in Borgerhout van juli tot en met september op 1 plek.

 

Je kan gratis of voor een zachte prijs deelnemen aan heel wat uiteenlopende activiteiten.

Voor de jongsten zijn er de Speltrappers van de jeugddienst, voor de iets ouderen de cultuurwandelingen voor 55-plussers.

Ook aan muzikaal amusement is er geen gebrek met bijvoorbeeld Muziek in de Wijk op het Krugerplein, de Torensessies op het Moorkensplein en Bollywood-dansen in de Peperbuskerk.

Nog een greep uit het aanbod: Zen in de Zomer op Spoor Oost, wandelzoektochten, kunst in het Te Boelaarpark, het luisterspel ‘de Bode van Borgerhout’ in het districtshuis, openluchtcinema op Spoor Oost’ …

 

 

Nog meer zomertips? 

 

Activiteiten die je individueel kan doen en de leukste plekjes in Borgerhout zijn ook te vinden op www.antwerpenstraalt.be.

De stad verzamelde op dit platform heel wat coronaproof tips voor jong en oud. Je kan er ontdekken hoe je van de zomermaanden kan genieten in eigen stad en ook nieuwe dingen en bijzondere plekjes leren kennen.

 

Zoeken kan op basis van vijf thema’s, de negen districten, datum of periode, leeftijd en budget (betalend of gratis).

Zo is er voor elk wat wils op het vlak van kunst en cultuur, shoppen, natuur, sport, eten en drinken,… Bij elke plaats of activiteit staat ook een kaart om er vanaf de eigen locatie makkelijk en veilig te geraken.

 

 

Check in op www.groetjesuitborgerhout.be

Bron: klik hier

Deel dit artikel