Inschrijven

+

Gebruik/rit

Nieuws

donderdag, 11 september, 2014

Op zondag 14 september is Velo Antwerpen aanwezig op Antwerpen Autovrij 2014. Het evenement promoot betere en duurzame mobiliteit, en Velo past volledig in dat plaatje. Zondag is iedereen dus welkom aan de Velo-stand op de Antwerpse Groenplaats tussen 10u en 18u.

Bekende Antwerpenaar Ben Van Hoof ontvangt je als gastheer. Om een Velo-verhaal te vertellen of om je ervaringen te delen kan je dus bij hem terecht. Heb je zelf vragen over Velo, dan helpen de Velo-medewerkers je ter plaatse graag verder. Je kan bij hen ook meteen ter plaatse een dag- of weekpas aanmaken met je Visa of Mastercard.

Doorheen de dag komen enkele Velo-ambassadeurs en Bekende Antwerpenaars hun liefde voor Velo betuigen. We geven je daarvoor de agenda mee:

13u: Sven Pichal draagt een zelf gemaakt Velo-gedicht voor.
14u: Halve Neuro brengt zijn ode aan de fiets: 'Pakt de Velo'.
14u30: Velo-ambassadeur Glenn Present vertelt over zijn ervaringen met de stadsfietsen.
15u: Tanguy Ottomer kent als stadsgids de Koekenstad als zijn broekzak. Velo helpt hem daarbij. 
16u: Stadsgids Carolien Krijnen vertelt waarom Velo wel speciaal voor haar gemaakt lijkt.

Maar er is meer, je kan aan onze Velo-photo booth ook poseren voor een leuke foto! Met een aantal leuke attributen kan je de foto een grappige draai geven. De foto's kan je de volgende dag terugvinden op de facebook-fanpagina van Velo Antwerpen.

En we laten je ten slotte niet met lege handen vertrekken. Als je onze facebook-fanpagina liket (of je toont aan dat je al fan bent), krijg je van ons gratis een Velo-draagtas (aanbod geldig zolang de voorraad strekt).

Tot zondag!

Archief

2019
2018
2015