Inschrijven

+

Gebruik/rit

Blog

woensdag, 25 juni, 2014

Sinds zaterdag is de zomer officieel in het land! Voor het Velo-team komt er dan ook een drukke periode aan. Mooi weer en vakantie staan nu eenmaal gelijk aan meer gebruik van de fietsen. Nog niet zo lang geleden maakten we ze al extra proper tijdens de jaarlijkse Lentepoets. Maar ook onze klantendienst, techniekers en regulatiedienst zijn klaar om jullie de Antwerpse zomer in te laten fietsen.

Dat je in Antwerpen van de zomer kan genieten, is nog zacht uitgedrukt. Zo zijn er de Sinksenfoor, de evenementen van de Zomer van Antwerpen en de talloze zomerbars of terrasjes. Je kan het ook zelf gezellig maken met een picknick in Park Spoor Noord of het Stadspark. Of aan je kleurtje werken en gaan zonnen op de Scheldekaaien of op Linkeroever. Je vindt vlak bij al deze plaatsen een Velo-station! Een tochtje met de Velo is dus ideaal om gemakkelijk op één van deze locaties te geraken of gewoon om voor wat verkoeling te zorgen.

Ook voor de sportliefhebber kondigt de zomer veel leuks aan. Zo is het WK voetbal al een tijdje bezig (met bovendien goede prestaties van onze Rode Duivels!). Niets leuker dan op een warme zomeravond samen met vrienden naar het voetbal kijken op groot scherm! Met ook Wimbledon en de Ronde van Frankrijk belooft het een mooie sportzomer te worden!

Je leest het, bij Velo Antwerpen hebben we al volop zomerkriebels. Wil ook jij ten volle genieten van de zomer in Antwerpen? Neem gewoon de Velo!

Archief