Inschrijven

+

Gebruik/rit

Blog

vrijdag, 7 augustus, 2015

Al voor de 17de keer kon je in Antwerpen terecht op het wielerspektakel van het Na-Tour Derny Criterium. Een wielerwedstrijd waarbij enkele internationale wielertoppers in het zog van gangmakers op de befaamde derny brommertjes koersen. Zoals jullie al door hadden, Velo is wielergek en was er uiteraard weer bij.

Velo op rollen

Wanneer Velo naar buiten komt, is het met Velo's op rollen. We zetten twee van onze fietsjes op de rollen in de schaduw van het MAS. Op enkele uurtjes tijd zagen we weer een hele verzameling sportievelingen het zweet uit hun lijf fietsen.

De top-10 en het podium:

BV-koers op Velo's

Tussen de reeksen van het criterium door, kregen we nog wat extra spektakel. Met onder andere Jean-Marie Pfaff, Frans Van den Wijngaert, Roland Liboton en Nico Mattan kregen we een mooi deelnemersveld voor een BV-koers op onze Velo'kes. En het was hen menens. Pfaff en Liboton maakten er een heel spannende tweestrijd van. Het was uiteindelijk El Sympatico Pfaff die aan het langste eind trok en als eerste over de streep kwam.

Unieke gehandtekende truien

We lieten ook twee Velo-truien handtekenen. De gele trui door de wielrenners, de groene trui door de BV's. Blijf zeker onze website en facebook-pagina volgen, binnenkort laten we weten hoe je 1 van deze unieke truien in je bezit kan krijgen.

Bekijk hier alle foto's.

Archief