Inschrijven

+

Gebruik/rit

Blog

dinsdag, 26 mei, 2015

Ons rollen-concept geraakt stilaan ingeburgerd. Na ons debuut aan het Astridplein met de Velo's op rollen, stonden we donderdag 21 mei aan Berchem Station tussen 15u en 17u30.

Het eerste uur was nog rustig, maar met de zonnestralen kwamen ook de mensen aan.

We kregen meer fietsers op onze rollen, ze wilden allemaal hun kans wagen op een iPad mini. Waar vorige keer nog veel mensen solo fietsten, was het competitie-element groter en kregen we meer duo's op de Velo's. Een volle minuut de ziel uit je lijf trappen is niet min, dat ondervonden onze deelnemers (jong en oud) allemaal. De uitslag van de dag zag er als volgt uit (met een gedeelde eerste plaats):

Sterke afstanden, maar niet voldoende om de top-2 van vorige keer aan te vallen. Het record van Frederik Martens houdt dus nog steeds stand. We geven jullie hierbij het algemeen klassement na 2 events:

   

Benieuwd naar de foto's? Die vind je hier op onze facebook-fanpagina. En wanneer je daar toch bent, vergeet dan zeker niet om de pagina te liken. Alleszins aan iedereen bedankt om te zijn langsgekomen. We zijn blij jullie telkens enthousiast te zien en jullie zo nog beter te leren kennen.

De voorbije twee kansen gemist? Niet getreurd. Hou zeker onze website, facebook en twitter in de gaten om te kijken waar en wanneer je de volgende keer een gooi kan doen naar winst.

Archief