Inschrijven

+

Gebruik/rit

Blog

dinsdag, 10 juni, 2014

Onze rood-witte fietsen kleuren al een tijdje de straten van Antwerpen, deze week vieren we onze derde verjaardag! En hoe doe je dat beter dan met een nieuwe website? Bij deze stellen we je met enige trots de nieuwe website van Velo Antwerpen voor!

We hebben hard gewerkt om de website nog meer op maat te maken van onze gebruikers. Het gebruiksgemak staat daarbij voorop. We willen je op een snelle en overzichtelijke manier alle informatie aanbieden over Velo Antwerpen, en dat in 4 talen.

Zo kan je lezen wat Velo is, wat het kost, hoe je het gebruikt, hoe de fietsen eruit zien… Je kan je via de website ook gemakkelijk inschrijven of de beschikbaarheid van de fietsen in de Velo-stations nakijken.

We spelen graag in op de nieuwe trends zoals sociale media, mobiel internet… Deze website is volledig reactief en past zich aan aan de resolutie van je smartphone of tablet. Je kan ook gemakkelijk via Facebook, Twitter of Pinterest bepaalde pagina’s of berichten van de website delen.

Maar daar houdt het niet bij op. Via de gebruikerszone kan je inloggen en je ritten en betalingen nakijken, je persoonlijke gegevens aanpassen, een duplicaat van een verloren kaart aanvragen... Heb je toch nog een vraag, kijk dan zeker bij onze FAQ-pagina of contacteer ons via onze handige contactpagina.

Neem gerust eens een kijkje en laat ons weten wat je ervan vindt! Zie je dat er iets niet werkt of heb je een suggestie, dan horen we dat graag.

Alvast veel surfplezier!

Het Velo-team

Archief