< Terug

Velo komt samen op 1 locatie

08/06/2021 - 17:01

 

Velo Antwerpen begon in 2011 met een klein kantoor in het Centraal Station, maar door het onmiddellijke succes bleek dat al gauw te klein.

 

 

In 2013, amper 1.5 jaar na de lancering, vond Velo een nieuwe stek een beetje verderop aan het Kievitplein (nu Mediaplein).

Onder de spoorbrug, aan de achterkant van het Centraal Station, huurden we een ruimte van de NMBS, waar we een kantoor, werkplaatsen en een magazijn inrichtten.

De collega’s van Levanto (nu Groep Intro), die instaan voor het herverdelen van de fietsen, werden ondergebracht in Hoboken, op de terreinen van de Vroegmarkt.

 

Aan het huurcontract met de NMBS kwam dit jaar een einde, en ook onze locatie in Hoboken kreeg een andere invulling. Het moment was aangebroken om al onze diensten opnieuw samen te brengen onder één dak.

Einde april 2021 namen onze fietsherstellers als eerste hun intrek op onze nieuwe locatie achter het Metropolis-complex in Merksem. Einde juni als ook de kantoren klaar zijn, komen de ‘regulatoren’ van Groep Intro erbij.

De medewerkers van de klantendienst werken voorlopig nog van thuis, maar straks kunnen ook zij weer naar kantoor.

 

 

Deel dit artikel