Inschrijven

+

Gebruik/rit

Blog

vrijdag, 2 juni, 2017

Pendel je steevast naar het werk? Een dagje shoppen op de Meir in het vooruitzicht? Of gewoon goesting in een gezellig uitje in de Koekenstad? Antwerpen heeft veel te bieden en is dan ook een labyrint waarin zich dagelijks diverse bewoners, (dag)toeristen en pendelaars voortbewegen.

Dan stelt zich automatisch de volgende vraag: hoe geraken we ’t gemakkelijkst naar en doorheen onze geliefde stad?  Met de vierwieler door de grootstad is niet altijd even makkelijk, maar de laatste tijd begint het misschien toch wat ingewikkeld te worden. Eerlijk, we kunnen het vast eens zijn over de noodzaak van de wegenwerken voor ons comfort. Wie wil er over 30 jaar nog rondrijden op een verouderd wegennet?  Wij niet, in ieder geval. Het vooruitzicht op betere wegen wanneer we door ’t Stad cruisen op onze Velo lijkt ons eigenlijk best wel aangenaam. 

Maar daar staan we dan. In de file, te vloeken op het warme weer, terwijl we evengoed al op onze luie kont van de zon hadden kunnen genieten. Maar niet gevreesd, de redding is nabij! De auto kan immers rekenen op heel wat sterke alternatieven. Sinds kort biedt Slim Naar Antwerpen een aantal voordelige kortingen en wij zouden Velo Antwerpen niet zijn zonder ook ons eigen steentje bij te dragen.

Bij deze heb je alvast geen excuus meer om bij te pakken te blijven zitten. Probeer ons Velo-systeem een keertje uit met een dagpas en wie weet ontdek jij in jezelf een echte Velo-fanaat!

Archief