Inschrijven

+

Gebruik/rit

Blog

vrijdag, 6 november, 2015

Een tijdje geleden deden we een oproep om jullie meest originele Velo-foto te maken en door te sturen voor onze fotowedstrijd. We kregen een aantal zeer leuke inzendingen. Onze jury zat samen en koos daaruit de meest originele.

De winnaar is ....... Delphine Gillain!

Proficiat Delphine, jij wint een GoPro Hero Camera!

Onze jury koos ook de tweede meest originele foto, goed voor een gele Velo-trui, gesigneerd door een aantal profwielrenners tijdens het Na-Tour Derny Criterium op 05/08/2015.

Proficiat Elise Waterkeyn, jij wint de gesigneerde gele Velo-trui dankzij onderstaande foto.

Maar ook onze trouwe Velo-fans mochten een foto kiezen, goed voor de publieksprijs. Op facebook kon je de voorbije week door te liken je voorkeur doorgeven. Uiteindelijk won Maarten Slaets met 1 van zijn 2 doorgestuurde foto's. Hij had vrijdag om 12u 's middags de meeste likes voor zijn foto gekregen en is zo de winnaar van een groene Velo-trui, gesigneerd door de deelnemers van de BV-koers tijdens het Na-Tour Derny Criterium op 05/08/2015.

Proficiat Maarten, met je knappe foto hieronder win je de publieksprijs.

Bedankt iedereen voor de deelname en nogmaals een dikke proficiat aan de winnaars. Zij krijgen in de loop van volgende week een e-mail met alle info om hun prijs te ontvangen. Wil je buiten de winnaars nog eens alle andere inzendingen bekijken (deze kwamen in aanmerking voor de publieksprijs), dan kan dat hier.

Archief