Inschrijven

+

Gebruik/rit

Blog

woensdag, 18 februari, 2015

Wolken, regen en redelijk koud, we vertrokken niet meteen met de beste weersvoorspellingen naar de Antwerpse Groenplaats. Via Facebook en Twitter hadden we net de oproep gelanceerd om je Velo terug te plaatsen in het station op de Groenplaats.

Niet voor onze mooie ogen, maar voor een leuke verrassing. De eerste 18 personen die ingingen op onze oproep, trakteerden we graag op een lekkere kop warme koffie en enkele gadgets van Velo en partner Lampiris.

Waarom? Wel, ons voornemen dit jaar is om jullie nóg beter te leren kennen. Het is geen geheim dat we heel veel trouwe, enthousiaste, leuke (en zo kunnen we nog even voort gaan) gebruikers hebben. We willen hen wat meer in de spreekwoordelijke bloemetjes zetten. Velo komt dus naar je toe, aan de Velo-stations. Waar anders vind je zoveel gebruikers van Velo?

Regulator Soufian had nog maar net het Velo-station leeg gehaald, of daar was onze eerste gebruiker al. Toeval of niet, met haar komst hield het op met regenen en kregen we zelfs een beetje zon te zien. We haalden voor haar de verse koffie en gadgets boven…én nen dikke merci om als eerste langs te komen.

Maar ze was niet alleen, na haar kwamen nog meer fans aan gefietst en het station vulde zich stilaan. Zo’n tweetal uur lang deelden we onze koffie en gadgets uit en leerden we onze fans wat beter kennen. Actie geslaagd wat ons betreft. Kijk zeker even naar het foto-album op onze Facebook-pagina. Wij kijken alvast uit naar de volgende actie, meer daarover later.

Wil jij er de volgende keer ook bij zijn?

Hou dan zeker onze Facebook- en Twitter-pagina in de gaten. We kondigen daar toekomstige acties aan én je blijft op de hoogte van nieuws en leuke weetjes over Velo Antwerpen.

Archief