Inschrijven

+

Gebruik/rit

Blog

donderdag, 23 april, 2015

Het was nog heel vroeg toen we ons deze ochtend installeerden voor onze volgende pop-up. Om 7u stonden we klaar op het Astridplein met de bedoeling nog wat dichter bij jullie, onze klanten, te komen.

Vorige keer hadden we koffie en gadgets bij van Velo en onze partner Lampiris. Dat hadden we nu ook mee, maar we hadden nog een verrassing in petto. Velo op rollen!

Met onze fietsrollen wilden we onze sportieve Velo-klanten aanspreken. Maar we vroegen jullie niet om zomaar te fietsen. Nee, de top-fietser onder jullie zal uiteindelijk worden beloond met een iPad Mini. Hoe werkt het? Een minuut lang fietsen en een zo groot mogelijke afstand afleggen. Lees er hier nog even het wedstrijdreglement op na. Uiteindelijk waagden 17 sportievelingen hun kans. De voorlopige uitslag:

De foto's vind je hier op onze facebook-fanpagina. Aan iedereen die langskwam opnieuw nen dikke merci.

Kon je er vanochtend niet bij zijn? Geen probleem, op enkele komende events installeren we opnieuw onze rollen. Hou onze website en sociale media in de gaten en we lichten je verder in. Op Antwerpen Autovrij op 20 september kan je de laatste keer je kans wagen, daarna maken we de winnaar bekend.

Archief