Inschrijven

+

Gebruik/rit

Blog

woensdag, 23 september, 2015

Maak kennis met Anastasios, één van de klantendienstmedewerkers die dagelijks klaarstaan om je vragen te beantwoorden.

Leeftijd: 36
Woont in: Antwerpen
Studies: Grafische Technieken/Informatica
Hobby’s: Gamen, acteren, films en series kijken

Wat deed je voor je bij Velo Antwerpen bent begonnen?
"Genieten van het leven! Nee serieus, ik zat nog in mijn ontslagperiode en was eigenlijk van plan om terug te gaan studeren. Tot ik jullie post zag op Facebook dat jullie een nieuwe collega zochten!"

Waarom ben je klantendienstmedewerker geworden?
"Vooral omdat ik er enorm van hou om klanten te helpen met allerlei vragen en problemen. Dat deed ik vroeger ook, en nu kan ik het zelfs terug doen aan de balie."

Kan je je eerste werkdag bij Velo nog herinneren?
"Ja, zo lang geleden is dat nu ook weer niet. Is toch een beetje als een ontdekkingstocht, niet? Heel veel nieuwe dingen gezien, maar ook veel gelijkenissen met mijn vorige ervaringen. Het voelde dus nieuw, maar toch ook vertrouwd. Het is ook enorm spannend om te kunnen werken voor een werkgever waar ik zo veel respect voor heb."

Wat vind je leuk aan de job?
"Mijn werk bestaat uit verschillende taken, wat voor mij heel verfrissend en afwisselend is. Verder heb ik terug chance met mijn collega’s. Je spendeert uiteindelijk 1/3 van je dag op je werk, en als je dan nog toffe collega’s hebt… prachtig! En last but not least, ben ik na 7 minuten fietsen op het werk, zalig!"

Wat zijn je taken?
"Heel uiteenlopend, van facturatie en calls behandelen tot mensen te woord staan aan onze Velo-balie. En af en toe problemen met onze pc’s oplossen, zeg maar de local IT van de afdeling (lacht)."

Gebruik je zelf Velo?
"Absoluut. Ik ben al klant sinds 2011! Ja, geen seconde spijt van. Mijn fietsen zijn een aantal keer gestolen, dus terug één kopen zat er niet meer in. Tot Velo zijn deuren opende in 2011. Toen heb ik mij zo spoedig mogelijk op de lijst gezet en die zomer reed ik er mee rond! Van ’s morgens naar het station rijden en ’s avonds terug tot kleine dingen in ’t Stad doen, altijd met de fiets. Ik 'fiets' mezelf soms voorbij en met zo’n systeem is het gewoonweg zalig."

Wat is je favoriete station?
"Buiten die van de Grote Markt, vermits ik daar achter de hoek woon, vind ik die aan het Stadspark enorm goed gekozen. Ik ga elke week joggen in het park en met een Velo-station in de buurt ben ik zo terug thuis!"

Tips voor de Velo-gebruikers?
"Zo veel! (lacht) Wanneer ik een fiets wil nemen of terugplaatsen merk ik vaak op hoe weinig mensen eigenlijk uitbadgen. En als men toch uitbadget, soms niet wacht om te kijken welke melding op het grote scherm komt. Als je de boodschap krijgt dat je over 5 minuten een nieuwe fiets mag nemen, ben je pas zeker dat je fiets goed geregistreerd werd."

 

Archief