Inschrijven

+

Gebruik/rit

Blog

dinsdag, 15 september, 2015

Neem jij graag leuke foto's en wil je daarmee in aanmerking komen om een leuke prijs te winnen? Neem dan snel je fototoestel of smartphone klaar. Velo Antwerpen organiseert vanaf vandaag tot eind oktober een fotowedstrijd.

De opzet

Ga naar een buitenlocatie in Antwerpen en maak een foto rond het thema Velo Antwerpen. Op de foto dient minstens een fiets van Velo of een Velo-station te staan. Verder staat het je vrij om hier creatief mee om te gaan.

Ik heb een foto gemaakt, wat nu?

Vermeld zeker je naam en e-mailadres, enkel dan is je inzending geldig. Inzenden kan tot en met zaterdag 31 oktober om 23u59.

Wat kan ik winnen?

Onze jury bestaande uit de Velo-medewerkers en enkele Velo-ambassadeurs kiest twee winnaars:

  • De meest originele foto wint een GoPro Hero Camera.
  • De tweede meest originele foto wint een gele Velo-trui die gesigneerd is door een aantal profwielrenners tijdens het Na-Tour Derny Criterium op 05/08/2015: Greg Van Avermaet, Preben Van Hecke Sep Vanmarcke, Zdenek Stybar, Serge Pauwels, Gorik Gardeyn, Yves Lampaert, David Boucher, Jens Debusschere, Michael Van Staeyen, Boy van Poppel en Yoeri Havik.
  • Tussen 2 en 6 november komt er op de facebook-pagina van Velo een fotoalbum met de naam 'Publieksprijs fotowedstrijd.' De foto in dat album die op 6 november om 12u 's middags de meeste likes heeft, wint de publieksprijs. Dat is een groene Velo-trui, gesigneerd door de deelnemers van de BV-koers tijdens het Na-Tour Derny Criterium op 05/08/2015: Jean-Marie Pfaff, Nico Mattan, Roland Liboton, Albert Van Damme, Stan Tourné, Norman Van Loo, Marc Goossens...

Nog meer weten?

Lees hier ons volledige wedstrijdreglement.

Veel succes!

Archief