Inschrijven

+

Gebruik/rit

Blog

donderdag, 3 december, 2015

Zoals jullie weten zijn Delphine en Elise de winnaressen geworden van onze fotowedstrijd. De jury verkoos hun foto’s tot de twee meest originele.

Delphine won een GoPro Hero Camera en Elise een gele gesigneerde Velo-trui. Wat bleek nu? Onze twee winnaressen zijn goede vriendinnen. We brachten ze daarom samen voor een interview. Ze deden daarbij de winnende foto nog eens dunnetjes over met hun ontvangen prijzen.

Hoe zijn jullie op het idee van jullie winnende foto gekomen?
Elise en Delphine: “Bij het brainstormen, besloten we twee dingen: we wilden foto’s die net dat tikkeltje anders en origineler zouden zijn, en die tegelijkertijd een leuk beeld van Antwerpen zouden weergeven. Zo zijn we op een avond naar het MAS getrokken. We hebben toen meerdere foto’s genomen. Na onze selectie, hebben we de twee beste foto’s ingestuurd.”

Doen jullie vaker mee aan dergelijke wedstrijden?
Delphine: “Aangezien ik nooit prijzen win, neem ik amper deel aan wedstrijden. Het was een zeer leuke verassing om nu toch eens een keer bij de gelukkigen te mogen horen!”
Elise: “Ik doe dit misschien een keer per jaar. Deze overwinning geeft een boost om vaker aan leuke wedstrijden deel te nemen.”

Hadden jullie al eens eerder meegedaan met een wedstrijd van Velo?
Delphine: “Nee, dit was de eerste keer.”
Elise: “Neen, nog niet.”

Hadden jullie gedacht dat jullie gingen winnen?
Elise en Delphine: “Toen we niet geselecteerd waren om de publieksprijs te winnen, hoopten we dat dit een positief teken was om met de hoofdprijzen aan de haal te kunnen gaan.”

Wat vinden jullie van het Velo-systeem?
Delphine: “Ik vind het Velo-systeem enorm handig en gebruik het dan ook op regelmatige basis.”
Elise: “Super. Ik ben er zeer tevreden over en maak dan ook veel gebruik van de fietsen.”

Wat zijn jullie hobby’s?
Delphine: “Ik heb van kinds af aan in de scouts gezeten, maar ik ben er dit jaar helaas mee gestopt.”
Elise: “Tennis, scouts, reizen, …”

Wat gaan jullie met de prijs doen?
Delphine: “De GoPro Camera zal Elise en mij vergezellen tijdens een reis doorheen Australië, Nieuw-Zeeland, Fiji en Azië, die ongeveer 6 maanden gaat duren. Het winnen van de GoPro komt dus enorm van pas voor ons.”
Elise: “Hier ben ik nog niet helemaal uit. Ik kan een vriend (grote fietsfan) hier zeker plezier mee doen of gewoon zelf bijhouden als leuke souvenir.”

Archief